Het chalet

Chalet Tesselaar

Het chalet beschikt over 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom voorzien is van een 2-persoonsboxspring (180x200cm) met dekbed en sprei, de 1e slaapkamer voorzien is van een stapelbed met valbeveiliging en nieuwe kussens en dekbedden en de 2e slaapkamer voorzien is van een hoogslaper met valbeveiliging en nieuw kussen en dekbed en een baby/peuterbed met dekbedje. In alle slaapkamers is kastruimte aanwezig om eventueel spullen op te bergen.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en ruime badkamerkast.

Aan de voorkant van het chalet tref je de buitenruimte aan, deze is voorzien van een luxe louncheset en een picknicktafel om heerlijk te genieten van de zon, rust en van een BBQ.

In het bijbehorende schuurtje vind je onder andere een dames en herenfiets, BBQ, buiten en stand speelgoed en tuinkussens voor de loungeset.

Chalet Tesselaar is geschikt voor 5 tot 6 personen en recentelijke gerenoveerd. Het chalet heeft een moderne, lichte en prettige uitstraling waardoor je je er snel thuis voelt. Ons chalet is geschikt voor jong en oud. We hebben natuurlijk ook aan gezinnen met kleine kinderen is ook gedacht bij de inrichting. Natuurlijk is wifi in deze moderne tijd niet meer weg te denken, daarom is er in het hele chalet gratis goede wifi aanwezig.

De woonkamer is voorzien van een (slaap)loungebank, een luxe fauteuil, salontafels, smart tv met Nederlandse TV zenders, een Blu-ray speler en er zijn diverse dvd’s en spelletjes aanwezig. Er is een ruime eettafel met 6 stoelen waar je heerlijk kunt tafelen. Voor de allerkleinste is er een kinderstoel aanwezig.

De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-oven, waterkoker en nespresso apparaat. De keuken inboedel is volledig vernieuwd er is nu een compleet 6 persoonsservies, een nieuw glasservies, bestek, keukenhulpjes etc. Natuurlijk zijn we de allerkleinste niet vergeten er is een compleet 6 persoons kinderservies (plastic) met borden, bekers, kommen en bestek aanwezig.

Direct boeken